Upozorenje britanske vlade

Britanska vlada izdala je upozorenje svojim građanima koji namjeravaju da putuju u Bosnu i Hercegovinu, zbog opasnosti od terorističkih napada.

Svijet 06.06.2017 | 11:01
Upozorenje britanske vlade
Naime, na web stranici Vlade u Londonu stoji obavijest da postoji mogućnost novog terorističkog napada u Bosni i Hercegovini podsjećajući na one koji su izvedeni u Rajlovcu i Zvorniku.

U upozorenju britanske Vlade, koje je izdato još početkom maja ove godine, navodi se da napadi mogu biti nasumični, kao i da se može desiti da meta bude neko mjesto koje posjećuju stranci.

Britanske vlasti upozoravaju i na mogućnost napada terorista na vjerske objekte.

"Postoji vjerovatnoća da bi teroristi mogli da izvrše novi teroristički napad u ovoj zemlji", navodi se u upozorenju objavljenom na stranici za informisanje Vlade Velike Britanije.

Upozorenje vlade Velike Britanije sada je obnovljeno.

(Agencije)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Karadoz

06.06.2017 09:16

Samo da uporedimo koliko je bilo teroristickih napada u BiH i Britaniji, onda da se zapitamo zasto vlast u BiH ne izda upozorenje za putovanje gradjana u Britaniju?

ODGOVORITE
Name

mehmed

06.06.2017 09:34

svaka čast na komentaru.

Name

GL

06.06.2017 09:50

Englezi licemjerni i pokvareni kao i uvijek, pravo pitanje je kolika ce biti njihova umjesanost ako se dese napadi u BiH! Srbi vec godinama u nazad upozoravaju na teroriste u BiH, ali nikog to ne zanima, vazno je da se Srbi napadaju zbog referenduma, koji je za gospodu okupatore dosta veci problem od terorista i povratnika sa ratista sirom Bliskog Istoka.

ODGOVORITE
Name

re GL

06.06.2017 10:18

Ima tu istine,ali je glupo i opasno oglusit se na upozorenja.

Name

mrzim bosnu

06.06.2017 11:03

Sto sad britanci jedu g....kad su se srbi u bivsoj beiha borili protiv terorista britanija je njija podrzavala I jos nas bombardovala.a muslimani dobro znaju zasto su I oni teroristi jer isto du vikali alah uegberg kad su isli u napade ko I ovi danasnji . znaci nema razlike

ODGOVORITE