Бајерн пресјекао: Двојица могу да иду!

За 75. 000. 000 евра! Анћелоти реконструише тим!

Фудбал 08.06.2017 | 09:45
Бајерн пресјекао: Двојица могу да иду!
Немци су познати да већину ствари у прелазном року заврше чак и пре него што он званично почне 1. јула. Појачања капаришу по годину дана унапред, а врло су конкретни и што се тиче одлазака.

Немачки Билд тврд који је познат по ексклузивама и тачним информацијама са фудбалске пијаце, данас доноси вест да је Бајерн одлучио које две звезде су на продају. Анћелоти је рекао управи клуба да могу да продају Дагласа Косту и Рената Санчеса. А челници баварског гиганта су експресно одредили и цену.

Коста је слободан ако неко плати 40.000.000 евра за њега, док је Санчесова цена 35.000.000 евра. Бајерн не жели да остане у минусу у односу на оно што је палтио за њихове трансфере, већ жели и да заради.

Коста је дошао пре две године из Шахтјора за 30.000.000 евра и био стандардан у првој сезони код Гвардиоле. У једном тренутку је био можда и најбољи играч Бавараца, али се код Анћелотија све променило. Изгубио је место стартера и у неколико наврата јавно изразио незадовољство таквим третманом. Због минутаже је изгубио и место у репрезентацији Бразила. Постало је јасно да је од звучних имена најближи одласку из Бајерна овог лета. До сада су се Јувентус, Тотенхем и Челси помињали као могуће дестинације за Бразилца, а заинетерсован је и ПСЖ ако оде Ди Марија. Сада сви они знају која је цена Дагласа Косте, мада није искључено да Бајерн мало попусти у преговорима.

Што се Санчеса тиче, он је дошао у Минхен као највећи таленат Европе из Бенфике. Узели су га испред носа Манчестер Јунајтеду који га је јурио месецима. Бајерн је много полагао у њега, али Анћелоти баш и није одушевљен… Само шест пута је био стартер у Бундеслиги и био је то добар сигнал да није кренуо правим путем у Минхену. Баварци су га платили Бенфики 35.000.000 евра уз невероватне клаузуле о бонусима који су могли да достигну додатних 45.000.000 евра. Можда због тога и није добијао већу минутажу и сада Бајерн жели да извуче само оно што је уложио у његову куповину. Манчестер Јунајтед се опет помиње као главни кандидат за довођење Португалца…

То су двојица скупоцених играча која су на продају у Минхену. Ако се зна да су у пензију отишли Ћаби Алонсо и Филип Лам, онда то значи да Бајерн мора да јури појачања. Већ су довели Себастијана Рудија и Николаса Зулеа из Хофенхајма. Али очекује се још…

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар