Тешко повријеђен малољетник

Полиција из Модриче истражује случај рањавања малољетника који се догодио синоћ поред рибњака на приватној парцели у мјесту Милошевац, у тој општини.

Република Српска 05.06.2017 | 14:49
Тешко повријеђен малољетник
- На основу до сада прикупљених сазнања утврђено да је из за сада непознатих разлога дошло до испаљења метка из импровизованог ватреног оружја у којем је коришћена ловачка муниција – саопштено је из ПУ Добој
 
Након што је полиција синоћ добила пријаву да је седамнаестогодишњак задобио повреде нанесене ватреним оружјем, доласком на мјесто догађаја утврђено је да је повријеђени малољетник превезен у добојску болницу, гдје је задржан на лијечењу због задобијених тешких повреда грудног коша.

Импровизирано ватрено оружје је изузето, као и други трагови који ће бити прослијеђени на вјештачење.

Приликом пружања помоћи повијређеном малољетнику, Н. П. је задњим точком возила прешао преко ноге Н. Т. који је помагао приликом уноса повријеђеног у возило. И повријеђеном Н. Т. је пружена љекарска помоћ у добојској болници.

О свему је обавијештен дежурни тужилац и тужилац за малољетнике Окружног јавног тужилаштва Добој, који ће се накнадно изјаснити о квалификацији случаја, односно радње којасе односи на малољетника.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар