Teško povrijeđen maloljetnik

Policija iz Modriče istražuje slučaj ranjavanja maloljetnika koji se dogodio sinoć pored ribnjaka na privatnoj parceli u mjestu Miloševac, u toj opštini.

Republika Srpska 05.06.2017 | 14:49
Teško povrijeđen maloljetnik
- Na osnovu do sada prikupljenih saznanja utvrđeno da je iz za sada nepoznatih razloga došlo do ispaljenja metka iz improvizovanog vatrenog oružja u kojem je korišćena lovačka municija – saopšteno je iz PU Doboj
 
Nakon što je policija sinoć dobila prijavu da je sedamnaestogodišnjak zadobio povrede nanesene vatrenim oružjem, dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je povrijeđeni maloljetnik prevezen u dobojsku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju zbog zadobijenih teških povreda grudnog koša.

Improvizirano vatreno oružje je izuzeto, kao i drugi tragovi koji će biti proslijeđeni na vještačenje.

Prilikom pružanja pomoći povijređenom maloljetniku, N. P. je zadnjim točkom vozila prešao preko noge N. T. koji je pomagao prilikom unosa povrijeđenog u vozilo. I povrijeđenom N. T. je pružena ljekarska pomoć u dobojskoj bolnici.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac i tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Doboj, koji će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji slučaja, odnosno radnje kojase odnosi na maloljetnika.

(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar