Илиев: Продао бих Ђурђевића или Леонарда!

Ивица Илиев, спортски директор Партизана, каже да би због добробити црно-белих продао једног од двојице најболих играча – Уроша Ђурђевића или Леонарда.

Фудбал 05.06.2017 | 20:30
Илиев: Продао бих Ђурђевића или Леонарда!
"Увек сам искрен, тренутак је и кад могу то да кажем... Сећате се, одреаговао сам и медијски, скренуо пажњу на понашање њих двојице, не потенцирајући их директно. Чак су и предузете неке мере да се то смири и – смирило се. Међутим, на крају, поново су испливале те више и него очигледне ствари. Неко на то може и да зажмури, али нико овде није наиван. За добробит Партизана требало би да се један од њих двојице прода", јасан је Илиев у разговору за Журнал.

Партизан је прошле недеље освајањем Купа комплетирао дуплу круну и заокружио сезону, а Илиев истиче зиму као кључан период.

"Зима је била кључна и – показали смо величину. Имали смо проблем са играњем у Европи – решен је. Говорили су – нема финансија, биће распродаје. Нико, ипак, није отишао, иако су сви очекивали да ће да нас напусти Леонардо. Обећао сам: ако он оде, идем и ја. Све смо испунили, урадили много великих ствари за клуб. Ето, дупла круна, у коју смо само ми веровали. Сад је најчешћа реченица – 'Сећаш ли се кад сам ти рекао да ће овако да буде?''. Слушам, не верујем, испада да само ја нисам веровао?!", закључује спортски директор клуба из Хумске.

У међувремену, Партизан је добио и новог тренера, пошто је после одласка Марка Николћа двогодишњи уговор потписао повратник Мирослав Ђукић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар