Iliev: Prodao bih Đurđevića ili Leonarda!

Ivica Iliev, sportski direktor Partizana, kaže da bi zbog dobrobiti crno-belih prodao jednog od dvojice najbolih igrača – Uroša Đurđevića ili Leonarda.

Fudbal 05.06.2017 | 20:30
Iliev: Prodao bih Đurđevića ili Leonarda!
"Uvek sam iskren, trenutak je i kad mogu to da kažem... Sećate se, odreagovao sam i medijski, skrenuo pažnju na ponašanje njih dvojice, ne potencirajući ih direktno. Čak su i preduzete neke mere da se to smiri i – smirilo se. Međutim, na kraju, ponovo su isplivale te više i nego očigledne stvari. Neko na to može i da zažmuri, ali niko ovde nije naivan. Za dobrobit Partizana trebalo bi da se jedan od njih dvojice proda", jasan je Iliev u razgovoru za Žurnal.

Partizan je prošle nedelje osvajanjem Kupa kompletirao duplu krunu i zaokružio sezonu, a Iliev ističe zimu kao ključan period.

"Zima je bila ključna i – pokazali smo veličinu. Imali smo problem sa igranjem u Evropi – rešen je. Govorili su – nema finansija, biće rasprodaje. Niko, ipak, nije otišao, iako su svi očekivali da će da nas napusti Leonardo. Obećao sam: ako on ode, idem i ja. Sve smo ispunili, uradili mnogo velikih stvari za klub. Eto, dupla kruna, u koju smo samo mi verovali. Sad je najčešća rečenica – 'Sećaš li se kad sam ti rekao da će ovako da bude?''. Slušam, ne verujem, ispada da samo ja nisam verovao?!", zaključuje sportski direktor kluba iz Humske.

U međuvremenu, Partizan je dobio i novog trenera, pošto je posle odlaska Marka Nikolća dvogodišnji ugovor potpisao povratnik Miroslav Đukić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar