Тони Надал: Можда се вратим у Париз са другим играчем!

Тонија Надала смо током свих претходних година навикли да гледамо у Рафиној ложи, а стриц славног тенисера најавио је неке промене.

Тенис 07.06.2017 | 13:00
Тони Надал: Можда се вратим у Париз са другим играчем!
Тренер и стриц "Краља шљаке" каже да се у будућности у престоницу Француске можда врати као тренер другог играча.

План је да Тони од следеће године престане да прати Рафу на турнирима, али је истакао да би волео да се врати као тренер једног од својих синова.

"Волео бих да се вратим са једним од својих синова, мада не мислим да ће се то остварити. Или са неким од играча са тениске академије коју смо основали на Мајорци. Желим да помогнем играчу да постане најбољи почев од основа, али такође волим и дневну рутину и многе друге ствари у животу", рекао је Надал, а пренео амерички Свет тениса.

На питање да ли овај Ролан Гарос доживљава посебно јер би могао да му буде последњи уз Рафу, Тони одговара одрично.

"Не, не уопште, не осећам нешто посебно због тога. Можда буде другачије када будем гледао турнир преко телевизије следеће године и можда тада кажем себи: 'Прошле године си био у Паризу'. Али овог тренутка не желим превише да размишљам о томе. Имао сам прилику да овде доживим невероватна искуства, а нисам особа која се каје због било чега".

Надалов стриц је рекао и да би Рафа дошао до истих успеха и резултата свих ових година чак и да су раније прекинули да сарађују. "Ствари никада не трају вечно и не мењају читав живот".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар