Toni Nadal: Možda se vratim u Pariz sa drugim igračem!

Tonija Nadala smo tokom svih prethodnih godina navikli da gledamo u Rafinoj loži, a stric slavnog tenisera najavio je neke promene.

Tenis 07.06.2017 | 13:00
Toni Nadal: Možda se vratim u Pariz sa drugim igračem!
Trener i stric "Kralja šljake" kaže da se u budućnosti u prestonicu Francuske možda vrati kao trener drugog igrača.

Plan je da Toni od sledeće godine prestane da prati Rafu na turnirima, ali je istakao da bi voleo da se vrati kao trener jednog od svojih sinova.

"Voleo bih da se vratim sa jednim od svojih sinova, mada ne mislim da će se to ostvariti. Ili sa nekim od igrača sa teniske akademije koju smo osnovali na Majorci. Želim da pomognem igraču da postane najbolji počev od osnova, ali takođe volim i dnevnu rutinu i mnoge druge stvari u životu", rekao je Nadal, a preneo američki Svet tenisa.

Na pitanje da li ovaj Rolan Garos doživljava posebno jer bi mogao da mu bude poslednji uz Rafu, Toni odgovara odrično.

"Ne, ne uopšte, ne osećam nešto posebno zbog toga. Možda bude drugačije kada budem gledao turnir preko televizije sledeće godine i možda tada kažem sebi: 'Prošle godine si bio u Parizu'. Ali ovog trenutka ne želim previše da razmišljam o tome. Imao sam priliku da ovde doživim neverovatna iskustva, a nisam osoba koja se kaje zbog bilo čega".

Nadalov stric je rekao i da bi Rafa došao do istih uspeha i rezultata svih ovih godina čak i da su ranije prekinuli da sarađuju. "Stvari nikada ne traju večno i ne menjaju čitav život".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar