Прикупљена средства за Снежану Пухало

Средства потребна за лијечење Снежане Пухало из Калиновика, којој је потребна трансплантација јетре, прикупљена су у цијелости и уплаћена на рачун болнице у Падови, рекла је начелница ове општине Милева Комленовић.

Република Српска 03.06.2017 | 11:57
Прикупљена средства за Снежану Пухало
Комленовићева је додала да је до сада прикупљено више од 90.000 евра, што ће покрити трошкове трансплантације, али да ће сигурно бити потребно још новца за постоперативни процес, који ће трајати најмање шест мјесеци.

"Свим добрим људима, институцијама и привредним субјектима, који су помогли да се прикупе неопходна средства, у име породице Пухало, општине Калиновик и моје лично име изражавам велику захвалност за њихову несебичност и племенитост коју су показали", истакла је Комленовићева.

Она је додала да се Снежана тренутно налази код куће у Калиновику и чека позив из Падове за трансплантацију.

Комленовићева је истакла да ће општина Калиновик наставити да прати Снежану на њеном путу ка оздрављењу, са великом надом и искреном жељом да ће се једна животна прича наставити на најљепши могући начин.

Овој дјевојци из села Јелашца у општини Калиновик је на Војномедицинској академији у Београду у двадесетчетвртој години установљена цироза јетре, која упућује на Вилсонову болест.

Извор: Срна

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Рис

03.06.2017 21:22

Још само да трансплантација буде успјешна. Желим јој све најбоље и да буде храбра као до сада.

ОДГОВОРИТЕ