Бизнисмен скочио с балкона

Оснивач и власник мостарског НСофта, тренутно најпрофитабилније фирме у БиХ, Игор Крезић, изненада је прекинуо свој говор на састанку радника фирме и скочио с балкона другог спрата зграде.

Босна и Херцеговина 03.06.2017 | 11:11
Бизнисмен скочио с балкона
Све је снимано камерама, а његов неочекивани потез изазвао је панику и вриске запањених радника, али већ у следећој секунди на снимци се види како Крезић, уз смех, атерира на претходно припремљени зрачни јастук.

Овај перформанс на трагу је његове недавне најаве да ће се активирати у политици. Како би илустровао колико би то безнадан потез био, извео је овај "смртоносни скок", што је, дакле, “мање” самоубиство од бављења политиком у БиХ, преноси Бљесак.

"Пре месец дана сам започео своју "политичку каријеру". Као и свако самоубиство, и ово се десило због вишка времена. Међутим нисам ни помислио да ће то бити ишта више од једнодневне форе, након што је пар људи написало стварно фине коментаре, нисам имао срца написати ишта... Пошто се мој годишњи одмор поклопио с мојом "политичком каријером" први састанак након што сам се вратио радници су тражили да објасним своје самоубиство које сам наравно.... дочарао:). У овом “пренку”, они су кривци сто су ме гурнули у провалију (политику) те сам напустио фирме (био на годишњем) и дотакао дно живота у којем не видим спас.... "написао је тим поводом Крезић на свом Фејбук профилу.

Извор: Бљесак.инфо

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Микаило

03.06.2017 09:33

лако се њему заје...... кад је извукао паре из Републике Српске. Њему је Јово Радукиц омогуцио да се бави лутријским играма а Лутрију Републике Српске гурнуо у дубиозу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сдс

03.06.2017 21:22

Па кад је тако сто неко не да доказе за тог кпња па нек га сипа мало испита

Name

Ма

03.06.2017 10:33

Ови наси це то јос мало поцети и без јастука!

ОДГОВОРИТЕ
Name

легија

03.06.2017 13:09

Ако бог да мајсторе.