Biznismen skočio s balkona

Osnivač i vlasnik mostarskog NSofta, trenutno najprofitabilnije firme u BiH, Igor Krezić, iznenada je prekinuo svoj govor na sastanku radnika firme i skočio s balkona drugog sprata zgrade.

Bosna i Hercegovina 03.06.2017 | 11:11
Biznismen skočio s balkona
Sve je snimano kamerama, a njegov neočekivani potez izazvao je paniku i vriske zapanjenih radnika, ali već u sledećoj sekundi na snimci se vidi kako Krezić, uz smeh, aterira na prethodno pripremljeni zračni jastuk.

Ovaj performans na tragu je njegove nedavne najave da će se aktivirati u politici. Kako bi ilustrovao koliko bi to beznadan potez bio, izveo je ovaj "smrtonosni skok", što je, dakle, “manje” samoubistvo od bavljenja politikom u BiH, prenosi Bljesak.

"Pre mesec dana sam započeo svoju "političku karijeru". Kao i svako samoubistvo, i ovo se desilo zbog viška vremena. Međutim nisam ni pomislio da će to biti išta više od jednodnevne fore, nakon što je par ljudi napisalo stvarno fine komentare, nisam imao srca napisati išta... Pošto se moj godišnji odmor poklopio s mojom "političkom karijerom" prvi sastanak nakon što sam se vratio radnici su tražili da objasnim svoje samoubistvo koje sam naravno.... dočarao:). U ovom “prenku”, oni su krivci sto su me gurnuli u provaliju (politiku) te sam napustio firme (bio na godišnjem) i dotakao dno života u kojem ne vidim spas.... "napisao je tim povodom Krezić na svom Fejbuk profilu.

Izvor: Bljesak.info

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Mikailo

03.06.2017 11:33

lako se njemu zaje...... kad je izvukao pare iz Republike Srpske. Njemu je Jovo Radukic omogucio da se bavi lutrijskim igrama a Lutriju Republike Srpske gurnuo u dubiozu.

ODGOVORITE
Name

Sds

03.06.2017 23:22

Pa kad je tako sto neko ne da dokaze za tog kpnja pa nek ga sipa malo ispita

Name

Ma

03.06.2017 12:33

Ovi nasi ce to jos malo poceti i bez jastuka!

ODGOVORITE
Name

legija

03.06.2017 15:09

Ako bog da majstore.