Милојевић има поруку за Звездаше: Стрпите се... Још мало!

„Била би ми част да постанем тренер првог тима“, поручио млади стручњак.

Фудбал 03.06.2017 | 14:15
Милојевић има поруку за Звездаше: Стрпите се... Још мало!
Све је спремно за устоличење Владана Милојевића! Млади стручњак је од јуче дефинитивно много ближи клупи Црвене звезде, пошто је из Атине, где је у минулој сезони предводио Паниониос, допутовао у Београд.

У разговору за Новости некадашњи стратег Јавора и Чукаричког признао је да има велику жељу да се врати у матични клуб. Остало је само да дефинише услове сарадње са Звезданом Терзићем током викенда.

„Тренерску каријеру почео сам у Црвеној звезди и била би ми част да постанем тренер првог тима. Ипак, не бих даље причао на ту тему, будите стрпљиви још мало“, рекао је Владан Милојевић за Новости.

Некадашњи либеро Панатинаикоса, Каламате и Црвене звезде брзо је постао најозбиљнији кандидат за клупу српског вицешампиона. Добио је предност у одосу на Бенитеа Карбонеа. Томе у прилог и податак да му је Звездан Терзић отишао на нмоге у Атину почетком ове седмице.

„То у Атини је било само упознавање. Терзић ми је причао о пројектима и амбицијама Црвене звезде. Преговоре ћемо наставити за викенд“, додао је Милојевић.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар