Milojević ima poruku za Zvezdaše: Strpite se... Još malo!

„Bila bi mi čast da postanem trener prvog tima“, poručio mladi stručnjak.

Fudbal 03.06.2017 | 14:15
Milojević ima poruku za Zvezdaše: Strpite se... Još malo!
Sve je spremno za ustoličenje Vladana Milojevića! Mladi stručnjak je od juče definitivno mnogo bliži klupi Crvene zvezde, pošto je iz Atine, gde je u minuloj sezoni predvodio Panionios, doputovao u Beograd.

U razgovoru za Novosti nekadašnji strateg Javora i Čukaričkog priznao je da ima veliku želju da se vrati u matični klub. Ostalo je samo da definiše uslove saradnje sa Zvezdanom Terzićem tokom vikenda.

„Trenersku karijeru počeo sam u Crvenoj zvezdi i bila bi mi čast da postanem trener prvog tima. Ipak, ne bih dalje pričao na tu temu, budite strpljivi još malo“, rekao je Vladan Milojević za Novosti.

Nekadašnji libero Panatinaikosa, Kalamate i Crvene zvezde brzo je postao najozbiljniji kandidat za klupu srpskog vicešampiona. Dobio je prednost u odosu na Benitea Karbonea. Tome u prilog i podatak da mu je Zvezdan Terzić otišao na nmoge u Atinu početkom ove sedmice.

„To u Atini je bilo samo upoznavanje. Terzić mi je pričao o projektima i ambicijama Crvene zvezde. Pregovore ćemo nastaviti za vikend“, dodao je Milojević.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar