Цвијановић вратила Фејзића у фотељу

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић донијела је Одлуку о обустави разрјешења Хамдије Фејзића (СДА) са мјеста предсједника Скупштине општине Сребреница.

Босна и Херцеговина 03.06.2017 | 09:41
Цвијановић вратила Фејзића у фотељу
Наиме, како је Цвијановић навела у одлуци, СО Сребреница је на сједници 28. априла донијела одлуку о разјрешењу Хамдије Фејзића са дужности предсједника Скупштине општине Сребреница. Цвијановић је ову одлуку назвала незаконитом и наредила да се Фејзић врати на мјесто предсједавајућег СО Сребреница.



"Закључци Владе Републике Српске који се односе на Сребреницу показују да је скупштинска већина недавно формирана доносила одлуке нелегално и незаконито. Одлуке се односе на именовања и разрјешења предсједника и потпредсједника СО Сребреница, именовања и разрјешења начелника општинских одјељења , те смјену и именовање директора јавних предузећа и установа. Упркос свему, у јавности иступа бивши члан СДА Садик Ахметовић. Подсјећамо, Ахметовић је избачен из СДА. Ахметовић је тај који има најмање право да говори", навео је Фејзић.

Он је додао да је "Ахметовић годинама док је имао власт у Сребреници држао Бошњаке у подређеном положају".

"О Сребреници и Бошњацима се бринуо из Тузле бусајући се у прса као велики патриота и члан СДА. Био је члан СДА док му је странка била добра и док је имао користи. Више од милион марака је имао користи од СДА кроз плате и разне функције. Ништа није дао. У посљедње вријеме након што је постао бивши члан СДА у медијима Ахметовић иступа против предсједника Изетбеговића који нема никакве везе са дешавањима. Међутим, све је то прилика Ахметовићу да пронађе своје измишљене везе и блати Изетбеговића у медијима без аргумената. Константно помиње инцидент у Сребреници за који сноси добар дио одговорности. Правио је раздор у општинском одбору СДА и сва дешавања послије па и случај Османовић су била у његовој режији. Поједини одборници у СО Сребреница треба јавно да се ограде од медијских иступа Садика Ахметовића", поручио је Фејзић.

Он је на крају додао да је било сасвим логично очекивати овакву одлуку Владе РС јер ни у једном тренутку нису испоштоване законске процедуре.

"Оваквим поступцима само је нанесена штета и отежано функционисање општине Сребреница", закључио је Фејзић.

Извор: Н1

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

И опет бакир договорио са Додико

03.06.2017 08:06

Бакир наредио коалицији Домовина да подрзи Додика а Додик нареди да врате Фејзица на функцију у сребреници,који су они пријатељи кад им се уздрма функција,а у јаности непријатељи преко медија еј луди народе докле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

03.06.2017 11:10

Зељкице велики поздрав за вас и васу странку ви сте једини и искрени који постују босњаке и то је сасвим реално нек се од вас уце остали како се Бакир постује у БиХ. поздрав.

Name

Булгари

03.06.2017 08:15

Насли се јарани у истим проблемима.Влада РС без пара и кредиет не зна Куд удара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

03.06.2017 08:51

Добро јутро , фотка " непријатеља " Стевандића и Џаферовића у органима БиХ све је казала ! Између Додика , Изетбеговића и оног " хиње " Човића је знак једнакости , не зна се ко је гори од њих !!

Name

И треба

03.06.2017 08:31

Додик да је паметан треба узети Домовину у коалицију и отјерати ДНС. Јер је ДНС највећи издајник , паразит и партија мешетара која је упропастила Републику Српску својим кадровима , а за све крив Снсд и Додик , или направити велику коалицију са СДС и Бог те веселио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опрости

03.06.2017 08:34

Опрости..незнају ста раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

03.06.2017 08:46

То Жељко само патриотски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ННН

03.06.2017 08:55

Све то нас Возд Додо и пропали "прецједник" договара са својим пајдасем Бакиром!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјенка

03.06.2017 09:32

Обојица су иста фамилија, маратонци. И наравно да трце поцасни круг.

Name

хм

03.06.2017 09:40

А јел', ко је оно с ким коалиција горе?

Name

мрзим босну

03.06.2017 11:26

Ста оцете он је једини који је реко да се у сребреници није десио геноцид И то сто се десило да је масло злоцинца алије.зато њега муслимани мрзе сто говори истину.

ОДГОВОРИТЕ