Не може Мбапе, нападај Арду!

Долазак Ернеста Валвердеа у Барселону гура читаву причу.

Фудбал 07.06.2017 | 10:00
Не може Мбапе, нападај Арду!
Арсен Венгер остаје још две године у Арсеналу, навијачима је плин стрпљења одавно потрошен, време је за конкретне ствари. Француз ће морати да заборави на тарантулу у џепу и да крене да купује врхунске играче. Идеја са Килијаном Мбапеом и понудом од 100.000.000 евра није прошла, али је зато сада нови приоритет Арда Туран. 

Турски медији пишу да је овај трансфер у процесу и да бисмо врло лако Турчина могли да гледамо у Премијер лиги наредне сезоне.

Наиме, долазак Ернеста Валвердеа на клупу Барселоне гура читаву причу јер је решио да направи генералку у тиму, а један од првих који би требало да "лети" је Арда Туран.

Он се мучио откако је дошао у Барселону на лето 2015. и није успео да се избори да игра редовно у првој постави. То би му у Арсеналу било омогућено, па ће и Арда имати добар мотив да се пресели у Лондон.

Као што рекосмо, Арсенал више не жели да чека, а турски медији пишу да је договор са фудбалером Барселоне веома близу. Не помиње се конкретна цифра, али се спекулише да би могла да буде у регији од 25.000.000 евра, па чак и да су Тобџије прошлог месеца већ обавиле разговоре са Ардиним менаџером Ахметом Булутом. 

Туран се већ раније доводио у везу са Интером, али је његов менаџер демантовао било какву шансу да оде у редове Неразура. И Челси се помиње као могући купац, али је Арсенал далеко ближи у овом моменту, мада су се помињале и неке кинеске понуде, као и интересовање Галатасараја.

Какогод, Мундо Депортиво је раније већ писао да је Ардин одлазак са Камп Ноуа практично готова ствар.

Наравно, евентуални долазак Арде на Емирејтс не би значио да Тобџије неће тражити убојитог нападача, а као први пик фигурира Александре Лаказет, сада када је Мбапеотпао. 

Мада, Лаказет свакако неће бити лака мета за Венгера.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар