Ne može Mbape, napadaj Ardu!

Dolazak Ernesta Valverdea u Barselonu gura čitavu priču.

Fudbal 07.06.2017 | 10:00
Ne može Mbape, napadaj Ardu!
Arsen Venger ostaje još dve godine u Arsenalu, navijačima je plin strpljenja odavno potrošen, vreme je za konkretne stvari. Francuz će morati da zaboravi na tarantulu u džepu i da krene da kupuje vrhunske igrače. Ideja sa Kilijanom Mbapeom i ponudom od 100.000.000 evra nije prošla, ali je zato sada novi prioritet Arda Turan. 

Turski mediji pišu da je ovaj transfer u procesu i da bismo vrlo lako Turčina mogli da gledamo u Premijer ligi naredne sezone.

Naime, dolazak Ernesta Valverdea na klupu Barselone gura čitavu priču jer je rešio da napravi generalku u timu, a jedan od prvih koji bi trebalo da "leti" je Arda Turan.

On se mučio otkako je došao u Barselonu na leto 2015. i nije uspeo da se izbori da igra redovno u prvoj postavi. To bi mu u Arsenalu bilo omogućeno, pa će i Arda imati dobar motiv da se preseli u London.

Kao što rekosmo, Arsenal više ne želi da čeka, a turski mediji pišu da je dogovor sa fudbalerom Barselone veoma blizu. Ne pominje se konkretna cifra, ali se spekuliše da bi mogla da bude u regiji od 25.000.000 evra, pa čak i da su Tobdžije prošlog meseca već obavile razgovore sa Ardinim menadžerom Ahmetom Bulutom. 

Turan se već ranije dovodio u vezu sa Interom, ali je njegov menadžer demantovao bilo kakvu šansu da ode u redove Nerazura. I Čelsi se pominje kao mogući kupac, ali je Arsenal daleko bliži u ovom momentu, mada su se pominjale i neke kineske ponude, kao i interesovanje Galatasaraja.

Kakogod, Mundo Deportivo je ranije već pisao da je Ardin odlazak sa Kamp Noua praktično gotova stvar.

Naravno, eventualni dolazak Arde na Emirejts ne bi značio da Tobdžije neće tražiti ubojitog napadača, a kao prvi pik figurira Aleksandre Lakazet, sada kada je Mbapeotpao. 

Mada, Lakazet svakako neće biti laka meta za Vengera.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar