ЛШ - финале: Да смо Кристијано и ја били саиграчи...

. . . он би био већа звезда од мене! Јувентус? Желим спектакл! „Сваки играч у тиму је жељан успеха. Зато нећемо ништа да мењамо много, али ћемо дати све од себе да победимо. Нама је најважније да све функционише како треба на срединио терена, јер тамо се највише ствари дешава“, каже Зизу.

Фудбал 03.06.2017 | 10:45
ЛШ - финале: Да смо Кристијано и ја били саиграчи...
Из Јувентуса је стигла јасна порука да је титула једина ствар о којој размишљају, а ни у Реалу не мањка самопоуздања пред судар светова у суботу увече у Кардифу. Зинедин Зидан наоштрио је своју пешадију да јуриша само на Ушати пехар, јер све мање од победе било велико разочарање у шпанској престоници.

Међутим, пре свега Зидан се нада фантастичној утакмици, која ће се памтити.

„Спремни смо, радили смо јако како бисмо дошли овде, налазимо се у добром моменту и желимо пехар. Знамо да играмо против одличног тима и надам се спектаклу. Јер, то желе и навијачи. Јувентус није тим који се само брани, јер одлично напада противнике. То морамо да запамтимо“, јасан је Зидан.

Баш као и у Алегријевом случају, новинари су одмах питали како ће изгледати списак стартних играча за утакмицу?

„То је добро питање. Мени је најтеже тренутно, јер имам шесторицу одличних играча који ће морати да седе на клупи. Они који не буду ни на клупи могу да пруже много тога свом тиму. Део мог посла је да одређујем тим и свој посао радим савесно, јер смо сви у истом чамцу“.

Зидан се нада да ће против Јувентуса гледати утакмицу с много добрих потеза.

„Сигуран сам да неће бити 'затворен' меч, у смислу да ће се и једни и други повући и бранити све време. Очекујем отворену утакмицу, што би било најбоље за све“.

Још једно питање се просто намеће - Бејл или Иско?

„Не могу да вам кажем ко ће бити у 11. Као што сам рекао прошле недеље, њих двојица могу чак и да играју заједно у истом тиму“.

Оно што је најважније за Реал јесте да мотивације не мањка у овом тренутку.

„Сваки играч у тиму је жељан успеха. Зато нећемо ништа да мењамо много, али ћемо дати све од себе да победимо. Нама је најважније да све функционише како треба на срединио терена, јер тамо се највише ствари дешава“.

Према мишљењу многих стручњака, Реал Мадрид је фаворит у овом мечу.

„Не осећамо притисак због тога. Наша осећања су иста. У оваквој утакмици нема фаворита“.

За крај, новинари су се запитали како би изгледало када би се Зинедин Зидан и Кристијано Роналдо нашли заједно у истој свлачионици, али као саиграчи?

„Када бисмо били заједно у тиму, Кристијано би био већа звезда, јер он је тај који постиже голове“.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар