LŠ - finale: Da smo Kristijano i ja bili saigrači...

. . . on bi bio veća zvezda od mene! Juventus? Želim spektakl! „Svaki igrač u timu je željan uspeha. Zato nećemo ništa da menjamo mnogo, ali ćemo dati sve od sebe da pobedimo. Nama je najvažnije da sve funkcioniše kako treba na sredinio terena, jer tamo se najviše stvari dešava“, kaže Zizu.

Fudbal 03.06.2017 | 10:45
LŠ - finale: Da smo Kristijano i ja bili saigrači...
Iz Juventusa je stigla jasna poruka da je titula jedina stvar o kojoj razmišljaju, a ni u Realu ne manjka samopouzdanja pred sudar svetova u subotu uveče u Kardifu. Zinedin Zidan naoštrio je svoju pešadiju da juriša samo na Ušati pehar, jer sve manje od pobede bilo veliko razočaranje u španskoj prestonici.

Međutim, pre svega Zidan se nada fantastičnoj utakmici, koja će se pamtiti.

„Spremni smo, radili smo jako kako bismo došli ovde, nalazimo se u dobrom momentu i želimo pehar. Znamo da igramo protiv odličnog tima i nadam se spektaklu. Jer, to žele i navijači. Juventus nije tim koji se samo brani, jer odlično napada protivnike. To moramo da zapamtimo“, jasan je Zidan.

Baš kao i u Alegrijevom slučaju, novinari su odmah pitali kako će izgledati spisak startnih igrača za utakmicu?

„To je dobro pitanje. Meni je najteže trenutno, jer imam šestoricu odličnih igrača koji će morati da sede na klupi. Oni koji ne budu ni na klupi mogu da pruže mnogo toga svom timu. Deo mog posla je da određujem tim i svoj posao radim savesno, jer smo svi u istom čamcu“.

Zidan se nada da će protiv Juventusa gledati utakmicu s mnogo dobrih poteza.

„Siguran sam da neće biti 'zatvoren' meč, u smislu da će se i jedni i drugi povući i braniti sve vreme. Očekujem otvorenu utakmicu, što bi bilo najbolje za sve“.

Još jedno pitanje se prosto nameće - Bejl ili Isko?

„Ne mogu da vam kažem ko će biti u 11. Kao što sam rekao prošle nedelje, njih dvojica mogu čak i da igraju zajedno u istom timu“.

Ono što je najvažnije za Real jeste da motivacije ne manjka u ovom trenutku.

„Svaki igrač u timu je željan uspeha. Zato nećemo ništa da menjamo mnogo, ali ćemo dati sve od sebe da pobedimo. Nama je najvažnije da sve funkcioniše kako treba na sredinio terena, jer tamo se najviše stvari dešava“.

Prema mišljenju mnogih stručnjaka, Real Madrid je favorit u ovom meču.

„Ne osećamo pritisak zbog toga. Naša osećanja su ista. U ovakvoj utakmici nema favorita“.

Za kraj, novinari su se zapitali kako bi izgledalo kada bi se Zinedin Zidan i Kristijano Ronaldo našli zajedno u istoj svlačionici, ali kao saigrači?

„Kada bismo bili zajedno u timu, Kristijano bi bio veća zvezda, jer on je taj koji postiže golove“.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar