Манчини кренуо у акцију - и то јако!

Ти мали са крестом, дођи у Зенит! Андреа Белоти на мети екипе из Санкт Петербурга!

Фудбал 06.06.2017 | 20:30
Манчини кренуо у акцију - и то јако!
Коријере дело Спорт пише да се Роберто Манчини не замајава по Санкт Петербургу већ да је нанишанио прво појачање, и то какво! Андреу Белотија из Торина, момка који има откупну клаузулу од 100.000.000 евра!

Манчини је преузео тим, намерачио се да троши паре што му свакако није страна активност, али је мало ко очекивао да ће стати на црту клубовима попут Милана, Манчестер Јунајтеда, Челсија, Арсенала...

Ово само показује какве Зенит има преференције када јури играче и из Русије, али и ове интернационалне са веома високом ценом. Има подршку од клуба па ће јако напасти момка по надимку Ил Гало (Петао).

Белоти је ове сезоне постигао чак 26 голова на 38 утакмица тако да уз три гола у А репрезентацији Италије представља правог капиталца на тржишту овог лета.

Манчини се ту није зауставио када је листа жеља у питању. Поред Белотија он жели још једног земљака. У питању је Маноло Габијадини, фудбалер Саутемптона. Видећемо да ли ћеГабијадини напустити енглески фудбал и одлучити се за нови пројекат Зенита и италијанског тренера.

Зенит је прошле сезоне подбацио, зато овог лета нема шта да чека. Удариће Руси јако.

А са Манчинијем на челу "змије у џепу" сигурно неће бити.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар