Mančini krenuo u akciju - i to jako!

Ti mali sa krestom, dođi u Zenit! Andrea Beloti na meti ekipe iz Sankt Peterburga!

Fudbal 06.06.2017 | 20:30
Mančini krenuo u akciju - i to jako!
Korijere delo Sport piše da se Roberto Mančini ne zamajava po Sankt Peterburgu već da je nanišanio prvo pojačanje, i to kakvo! Andreu Belotija iz Torina, momka koji ima otkupnu klauzulu od 100.000.000 evra!

Mančini je preuzeo tim, nameračio se da troši pare što mu svakako nije strana aktivnost, ali je malo ko očekivao da će stati na crtu klubovima poput Milana, Mančester Junajteda, Čelsija, Arsenala...

Ovo samo pokazuje kakve Zenit ima preferencije kada juri igrače i iz Rusije, ali i ove internacionalne sa veoma visokom cenom. Ima podršku od kluba pa će jako napasti momka po nadimku Il Galo (Petao).

Beloti je ove sezone postigao čak 26 golova na 38 utakmica tako da uz tri gola u A reprezentaciji Italije predstavlja pravog kapitalca na tržištu ovog leta.

Mančini se tu nije zaustavio kada je lista želja u pitanju. Pored Belotija on želi još jednog zemljaka. U pitanju je Manolo Gabijadini, fudbaler Sautemptona. Videćemo da li ćeGabijadini napustiti engleski fudbal i odlučiti se za novi projekat Zenita i italijanskog trenera.

Zenit je prošle sezone podbacio, zato ovog leta nema šta da čeka. Udariće Rusi jako.

A sa Mančinijem na čelu "zmije u džepu" sigurno neće biti.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar