Готово: Владан Милојевић нови тренер Звезде!

Улога спортског директора биће поверена Митру Мркели!

Фудбал 02.06.2017 | 14:45
Готово: Владан Милојевић нови тренер Звезде!
Дилеме више нема: Владан Милојевић ће предводити Црвену звезду у наредној сезони. То је епилог договора између некадашњег стратега Чукаричког и спортског директора црвено-белих Звездана Терзића.

Милојевић би већ у понедељак требало да буде промовисан у новог тренера Црвене звезде, односно да потпише двогодишњи уговор са најтрофејнијим српским клубом. Већ у четвртак Милојевић ће извршити прозивку и почети припреме за нову сезону.

Рекло би се очекиван исход анализирајући дешавања у Љутице Богдана претходних дана. Некадашњи либеро Панатинаикоса и Црвене звезде брзо је испливао у први план. Одговорни са Маракане су проценили да је он идеалан кандидат, иако је у трци био Италијан Бенито Карбоне

Милојевић је тренерску каријеру почео у млађим категоријама Црвене звезде, пут га је потом водио у Јавор и Чукарички. Са Брђанима је исписао историју и освојио Куп. Такође, Чукарички је афирмисао велики број играча за време Милојевићевог мандата. 

После Омоније претходне сезоне радио је у Паниониосу. Са грчким клубом се пласирао у квалификације за Лигу Европе.

Такође, долазак Владана Милојевића неће бити једина велика промена у Љутице Богдана овог лета. Упражењену улогу спортског директора преузеће Митар Мркела. Легендарни фудбалер је дугогодишња жеља Звездана Терзића са којим је сарађивао у ОФК Београду.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар