Gotovo: Vladan Milojević novi trener Zvezde!

Uloga sportskog direktora biće poverena Mitru Mrkeli!

Fudbal 02.06.2017 | 14:45
Gotovo: Vladan Milojević novi trener Zvezde!
Dileme više nema: Vladan Milojević će predvoditi Crvenu zvezdu u narednoj sezoni. To je epilog dogovora između nekadašnjeg stratega Čukaričkog i sportskog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića.

Milojević bi već u ponedeljak trebalo da bude promovisan u novog trenera Crvene zvezde, odnosno da potpiše dvogodišnji ugovor sa najtrofejnijim srpskim klubom. Već u četvrtak Milojević će izvršiti prozivku i početi pripreme za novu sezonu.

Reklo bi se očekivan ishod analizirajući dešavanja u Ljutice Bogdana prethodnih dana. Nekadašnji libero Panatinaikosa i Crvene zvezde brzo je isplivao u prvi plan. Odgovorni sa Marakane su procenili da je on idealan kandidat, iako je u trci bio Italijan Benito Karbone

Milojević je trenersku karijeru počeo u mlađim kategorijama Crvene zvezde, put ga je potom vodio u Javor i Čukarički. Sa Brđanima je ispisao istoriju i osvojio Kup. Takođe, Čukarički je afirmisao veliki broj igrača za vreme Milojevićevog mandata. 

Posle Omonije prethodne sezone radio je u Panioniosu. Sa grčkim klubom se plasirao u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Takođe, dolazak Vladana Milojevića neće biti jedina velika promena u Ljutice Bogdana ovog leta. Upraženjenu ulogu sportskog direktora preuzeće Mitar Mrkela. Legendarni fudbaler je dugogodišnja želja Zvezdana Terzića sa kojim je sarađivao u OFK Beogradu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar