Карбоне о Звезди: Звезда је сан, дошао бих сутра!

Сва је прилика да Бошко Ђуровски ипак неће остати на клупи Црвене звезде, док се списак кандидата за новог тренера полако сужава.

Фудбал 02.06.2017 | 13:45
Карбоне о Звезди: Звезда је сан, дошао бих сутра!
Најближи кључној позицији у најтрофејнијем српском клубу јесте Владан Милојевић, одлазећи тренер Паниониоса због кога је генерални директор црвено-белих Звездан Терзић у четвртак боравио у Атини.

У међувремену, у медијима се појавила информација да би бивши италијански центарфор и тренер неколико италијанских друголигаша Бенито Карбоне могао да буде нови шеф струке, који не би имао ништа против таквог развоја догађаја.

"Зашто да не, за мене је важно да учим и напредујем као тренер. Црвена звезда је сан сваког младог тренера, па ако ме позову спреман сам већ сутра да дођем", рекао је Карбоне за телевизију 'Арена спорт', само неколико дана пошто је био гост Звезде на финалу Купа Србије.

Челници тима са Маракане немају превише времена за вагање, пошто нова сезона, односно квалификације за Лигу Европе почињу за нешто више за месец дана.

Уколико до сарадње дође, Карбоне би постао други Италијан на клупи тима из Београда, после Валтера Зенге – који је у сезони 2005/06 освојио дуплу круну и водио екипу у Лиги Европе.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар