Karbone o Zvezdi: Zvezda je san, došao bih sutra!

Sva je prilika da Boško Đurovski ipak neće ostati na klupi Crvene zvezde, dok se spisak kandidata za novog trenera polako sužava.

Fudbal 02.06.2017 | 13:45
Karbone o Zvezdi: Zvezda je san, došao bih sutra!
Najbliži ključnoj poziciji u najtrofejnijem srpskom klubu jeste Vladan Milojević, odlazeći trener Panioniosa zbog koga je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić u četvrtak boravio u Atini.

U međuvremenu, u medijima se pojavila informacija da bi bivši italijanski centarfor i trener nekoliko italijanskih drugoligaša Benito Karbone mogao da bude novi šef struke, koji ne bi imao ništa protiv takvog razvoja događaja.

"Zašto da ne, za mene je važno da učim i napredujem kao trener. Crvena zvezda je san svakog mladog trenera, pa ako me pozovu spreman sam već sutra da dođem", rekao je Karbone za televiziju 'Arena sport', samo nekoliko dana pošto je bio gost Zvezde na finalu Kupa Srbije.

Čelnici tima sa Marakane nemaju previše vremena za vaganje, pošto nova sezona, odnosno kvalifikacije za Ligu Evrope počinju za nešto više za mesec dana.

Ukoliko do saradnje dođe, Karbone bi postao drugi Italijan na klupi tima iz Beograda, posle Valtera Zenge – koji je u sezoni 2005/06 osvojio duplu krunu i vodio ekipu u Ligi Evrope.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar