Партизан: ''Операција'' Ђукић!

Све више позитивних сигнала за црно-беле!

Фудбал 02.06.2017 | 13:15
Партизан: ''Операција'' Ђукић!
Партизан прелази у офанзиву. Из прикрајка је вребао шансу, а кад се она указала решио је да је појури, јер – како уме да каже један бивши тренер црно-белих – „у овом клубу мораш да дајеш голове и из полуприлика“.

А шанса године, ма деценије, зове се – Мирослав Ђукић!

Некадашњи репрезентативац, доказан у Примери, израстао је током четвртка у главног кандидата да замени Марка Николића на клупи Парног ваљка, а да би се та замисао спровела у дело, челници српског првака повукли су први конкретан потез. МОЗЗАРТ Спорт сазнаје да овог петка тандем директора – Милош Вазура (генерални) и Ивица Илиев (спортски) путује у Шпанију, где ће преговарати са Мирославом Ђукићем о повратку у Партизан.

Више је позитивних сигнала који дају за право руководиоцима црно-белих да ће у овој операцији успети. Први: Ђукић није одбио позив који је добио у четвртак, већ је у духу спорта и пословних односа, саслушао почетни предлог управе. Други: шанса која се и њему нуди је да оно што му је силом прилика ускраћено у првом мандату оствари овог лета, а тиче се европске сцене са које је 2007. елиминисан административном одлуком УЕФА, иако је на терену згромио Зрињски. Сад има на талону Лигу шампиона. Трећи: сазнање да прати све што се ових дана дешава у Хумској, ослушкује мишљење јавног мњења, а Гробари су листом за Ђукића.

Сазнајемо да новац уопште није постављен на приоритетно питање. Засад. Штавише, челници новог шампиона су спремни да испуне све што Мирослав Ђукић буде тражио за себе и своје сараднике и са том идејом су кренули на пут у Шпанију.

С обзиром на то да је реч о тренеру од калибра, веома опрезном у проценама, тешко је очекивати да данас добијемо коначан одговор да ли је Мирослав Ђукић наследник Марка Николића.

Једно је сигурно: његове шансе тренутно су у други, па и трећи план потиснуле све остале кандидате.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар