Partizan: ''Operacija'' Đukić!

Sve više pozitivnih signala za crno-bele!

Fudbal 02.06.2017 | 13:15
Partizan: ''Operacija'' Đukić!
Partizan prelazi u ofanzivu. Iz prikrajka je vrebao šansu, a kad se ona ukazala rešio je da je pojuri, jer – kako ume da kaže jedan bivši trener crno-belih – „u ovom klubu moraš da daješ golove i iz poluprilika“.

A šansa godine, ma decenije, zove se – Miroslav Đukić!

Nekadašnji reprezentativac, dokazan u Primeri, izrastao je tokom četvrtka u glavnog kandidata da zameni Marka Nikolića na klupi Parnog valjka, a da bi se ta zamisao sprovela u delo, čelnici srpskog prvaka povukli su prvi konkretan potez. MOZZART Sport saznaje da ovog petka tandem direktora – Miloš Vazura (generalni) i Ivica Iliev (sportski) putuje u Španiju, gde će pregovarati sa Miroslavom Đukićem o povratku u Partizan.

Više je pozitivnih signala koji daju za pravo rukovodiocima crno-belih da će u ovoj operaciji uspeti. Prvi: Đukić nije odbio poziv koji je dobio u četvrtak, već je u duhu sporta i poslovnih odnosa, saslušao početni predlog uprave. Drugi: šansa koja se i njemu nudi je da ono što mu je silom prilika uskraćeno u prvom mandatu ostvari ovog leta, a tiče se evropske scene sa koje je 2007. eliminisan administrativnom odlukom UEFA, iako je na terenu zgromio Zrinjski. Sad ima na talonu Ligu šampiona. Treći: saznanje da prati sve što se ovih dana dešava u Humskoj, osluškuje mišljenje javnog mnjenja, a Grobari su listom za Đukića.

Saznajemo da novac uopšte nije postavljen na prioritetno pitanje. Zasad. Štaviše, čelnici novog šampiona su spremni da ispune sve što Miroslav Đukić bude tražio za sebe i svoje saradnike i sa tom idejom su krenuli na put u Španiju.

S obzirom na to da je reč o treneru od kalibra, veoma opreznom u procenama, teško je očekivati da danas dobijemo konačan odgovor da li je Miroslav Đukić naslednik Marka Nikolića.

Jedno je sigurno: njegove šanse trenutno su u drugi, pa i treći plan potisnule sve ostale kandidate.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar