Гризман и Атлетико - да ли је то сигнал за останак?!

Француз изгледа све ближи томе да остане у Атлетико Мадриду и наредне сезоне.

Фудбал 04.06.2017 | 10:30
Гризман и Атлетико - да ли је то сигнал за останак?!
Вест да је Атлетико Мадриду у Лозани одбијена жалба на забрану регистрације нових играча до јануара 2018. године девастирала је све у клубу и попут куле од карата урушила све велике планове за надолазеће лето. 

Од скупоцених појачања нема ништа, Атлетику као блага утеха остаје то што ће моћи да купи неке младе и перпсективне играче као залог за будућност, али ни они неће бити у могућности да обуку црвено-бели дрес до почетка следеће године. 

Због свега тога у Мадриду је завладала паника, а наводно је управа Атлетика већ ставила вето на могуће трансфере најважнијих играча у тиму.

Изгледа да је, ипак, кризна ситуација ујединила Атлетико као никада раније. Јер, како ствари стоје, изгледа је Антоан Гризман спремнији него икад да остане у редовима Рохибланкоса. 

Не може ништа да се тврди са 100 одсто сигурности, али изгледа да је Гризман послао сигналну ракету којом поручује да остаје. Наиме, на друштвеним мрежама, тачније на његовом личном профилу осванула је порука следеће садржине.

"Сада, више него икад пре", поред које су стајали хаштагови „Атлетико“ и „Сви заједно“.

Испоставили се ово као потврда да неће отићи, Гризман ће тако затворити врата по многима већ виђеног, а шушка се и договореног трансфера у Манчестер јунајтед, који је претендовао да обори рекорд у износу обештећења постављен прошлог лета управо од стране Ђавола, када је Пол Погба купљен за 105.000.000 евра. 

Подсетимо, Јунајтед дуго планира велики трансфер Антоана Гризмана, за чији трансфер је по неким проценама били припремљено и преко 120.000.000 евра. 

Али, чини се да би на крају искрена емоција према Атлетику могла да превагне у борби са огромним новцем.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар