Grizman i Atletiko - da li je to signal za ostanak?!

Francuz izgleda sve bliži tome da ostane u Atletiko Madridu i naredne sezone.

Fudbal 04.06.2017 | 10:30
Grizman i Atletiko - da li je to signal za ostanak?!
Vest da je Atletiko Madridu u Lozani odbijena žalba na zabranu registracije novih igrača do januara 2018. godine devastirala je sve u klubu i poput kule od karata urušila sve velike planove za nadolazeće leto. 

Od skupocenih pojačanja nema ništa, Atletiku kao blaga uteha ostaje to što će moći da kupi neke mlade i perpsektivne igrače kao zalog za budućnost, ali ni oni neće biti u mogućnosti da obuku crveno-beli dres do početka sledeće godine. 

Zbog svega toga u Madridu je zavladala panika, a navodno je uprava Atletika već stavila veto na moguće transfere najvažnijih igrača u timu.

Izgleda da je, ipak, krizna situacija ujedinila Atletiko kao nikada ranije. Jer, kako stvari stoje, izgleda je Antoan Grizman spremniji nego ikad da ostane u redovima Rohiblankosa. 

Ne može ništa da se tvrdi sa 100 odsto sigurnosti, ali izgleda da je Grizman poslao signalnu raketu kojom poručuje da ostaje. Naime, na društvenim mrežama, tačnije na njegovom ličnom profilu osvanula je poruka sledeće sadržine.

"Sada, više nego ikad pre", pored koje su stajali haštagovi „Atletiko“ i „Svi zajedno“.

Ispostavili se ovo kao potvrda da neće otići, Grizman će tako zatvoriti vrata po mnogima već viđenog, a šuška se i dogovorenog transfera u Mančester junajted, koji je pretendovao da obori rekord u iznosu obeštećenja postavljen prošlog leta upravo od strane Đavola, kada je Pol Pogba kupljen za 105.000.000 evra. 

Podsetimo, Junajted dugo planira veliki transfer Antoana Grizmana, za čiji transfer je po nekim procenama bili pripremljeno i preko 120.000.000 evra. 

Ali, čini se da bi na kraju iskrena emocija prema Atletiku mogla da prevagne u borbi sa ogromnim novcem.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar