Терзић у Атини, Милојевић најближи клупи Звезде?!

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић боравио је у Атини на преговорима са одлазећим тренером Паниониоса Владаном Милојевићем.

Фудбал 02.06.2017 | 09:30
Терзић у Атини, Милојевић најближи клупи Звезде?!
Како преносе 'Новости', Терзић је у четвртак био у главном граду Грчке, истог дана када је бивши играч и тренер омладинаца црвено-белих, али и Јавора, Чукаричког и Омоније, рекао у интервјуу да напушта клупу Паниониоса.

"Не бих, засад, ништа коментарисао, још је рано. Читава прича око избора тренера још је у фази преговора. Разговарали смо са неколико кандидата, биће их још, тако да је све отворено. Наравно, разговарали смо и са Бошком Ђуровским, иако сам предложио одмах по завршетку првенства да остане. Ипак, у интересу клуба је да буде више кандидата и да поверење укажемо најбољем", рекао је Терзић 'Новостима', пре него што је утрчао у авион.

После бурног финиша сезоне, у којем је тим с Маракане остао без оба трофеја, отишао је тренер МИодраг Божовић, а на његово место сео Бошко Ђуровски.

Терзић је после финала Купа рекао да је за останак Ђуровског, док се током дана појавила и информација да би и Италијан, Бенито Карбоне, могао да буде наредни тренер вицешампиона Србије.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар