Terzić u Atini, Milojević najbliži klupi Zvezde?!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić boravio je u Atini na pregovorima sa odlazećim trenerom Panioniosa Vladanom Milojevićem.

Fudbal 02.06.2017 | 09:30
Terzić u Atini, Milojević najbliži klupi Zvezde?!
Kako prenose 'Novosti', Terzić je u četvrtak bio u glavnom gradu Grčke, istog dana kada je bivši igrač i trener omladinaca crveno-belih, ali i Javora, Čukaričkog i Omonije, rekao u intervjuu da napušta klupu Panioniosa.

"Ne bih, zasad, ništa komentarisao, još je rano. Čitava priča oko izbora trenera još je u fazi pregovora. Razgovarali smo sa nekoliko kandidata, biće ih još, tako da je sve otvoreno. Naravno, razgovarali smo i sa Boškom Đurovskim, iako sam predložio odmah po završetku prvenstva da ostane. Ipak, u interesu kluba je da bude više kandidata i da poverenje ukažemo najboljem", rekao je Terzić 'Novostima', pre nego što je utrčao u avion.

Posle burnog finiša sezone, u kojem je tim s Marakane ostao bez oba trofeja, otišao je trener MIodrag Božović, a na njegovo mesto seo Boško Đurovski.

Terzić je posle finala Kupa rekao da je za ostanak Đurovskog, dok se tokom dana pojavila i informacija da bi i Italijan, Benito Karbone, mogao da bude naredni trener vicešampiona Srbije.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar