Зашто је Љубомир Фејса посебан играч?!

Одговор је понудио тренер Бенфике Руи Виторија. . .

Фудбал 03.06.2017 | 20:30
Зашто је Љубомир Фејса посебан играч?!
Пола човек - пола трофеј! То је основна констатација на помен репрезентативца СрбијеЉубомира Фејсе. Јесте да у његовој игри нећете видети магију, неће ту бити ни спектакуларних потеза, али боравак у табору Бенфике момак из Куцуре је оплеменио још једном освојеном титулу.

Рачунајући и ранији период у Партизану и Бенфики Љубомир Фејса је освојио десет шампионских титула... Колико је искусни задњи везни играч важан у Бенфикином систему, илуструју и речи и тренера лисабонског великана Руија Виторије.

Искусни стручњак је у неколико реченица описао есенцију Фејсиног постојања на терену.

„Љубомир има одбрамени капацитет као ретко који играч у Европи. На пример наш Пици мора да буде захвалан што у тиму имамо фудбалера као што је Фејса. Због Фејсе Пици може комотно да организује игру напред“, рекао је у великом интервју за Рекорд Руи Виторија.

Имао је тренер Бенфике шта да каже и о учинку младог репрезентативца Србије Андрије Живковића. Златни Орлић је добио шансу на 15 утакмица.

„Јасно је да Живковић и, примера ради, Калаица нису готови производи, али верујем да ће бити врхунски играчи“, рекао је Виторија.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар