Zašto je Ljubomir Fejsa poseban igrač?!

Odgovor je ponudio trener Benfike Rui Vitorija. . .

Fudbal 03.06.2017 | 20:30
Zašto je Ljubomir Fejsa poseban igrač?!
Pola čovek - pola trofej! To je osnovna konstatacija na pomen reprezentativca SrbijeLjubomira Fejse. Jeste da u njegovoj igri nećete videti magiju, neće tu biti ni spektakularnih poteza, ali boravak u taboru Benfike momak iz Kucure je oplemenio još jednom osvojenom titulu.

Računajući i raniji period u Partizanu i Benfiki Ljubomir Fejsa je osvojio deset šampionskih titula... Koliko je iskusni zadnji vezni igrač važan u Benfikinom sistemu, ilustruju i reči i trenera lisabonskog velikana Ruija Vitorije.

Iskusni stručnjak je u nekoliko rečenica opisao esenciju Fejsinog postojanja na terenu.

„Ljubomir ima odbrameni kapacitet kao retko koji igrač u Evropi. Na primer naš Pici mora da bude zahvalan što u timu imamo fudbalera kao što je Fejsa. Zbog Fejse Pici može komotno da organizuje igru napred“, rekao je u velikom intervju za Rekord Rui Vitorija.

Imao je trener Benfike šta da kaže i o učinku mladog reprezentativca Srbije Andrije Živkovića. Zlatni Orlić je dobio šansu na 15 utakmica.

„Jasno je da Živković i, primera radi, Kalaica nisu gotovi proizvodi, ali verujem da će biti vrhunski igrači“, rekao je Vitorija.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar