Филмска акција у Новом Београду

Дванаест особа ухапшено је данас око 17 сати у ресторану Дурмитор у Новом Београду,а цијела акција изгледала је филмски.
 
 

 

Србија 01.06.2017 | 20:48
Филмска акција у Новом Београду
Како сазнаје "Блиц", на очиглед особља ресторана похапшени су гости који су сједели у локалу.

- Њих дванаесторица само што су сјели, ниоткуда створила су се испред ресторана три џипа специјалне јединице. Одмах су дошли до њих претресли их и ухапсили - рекао је један од очевидаца.

Према сазнању "Блица", код њих је пронађено оружје, а патрола их је, највероватније пратила до ресторана. Како кажу гости ресторана, ухапшене нико није познавао, нити их виђао раније у локалу.

Како сазнаје "Блиц", приведени су чланови злогласног црногорског "Шкаљарског" криминалног клана и особе блиске том клану, који је у Србији и Црној Гори повезан са убиствима и трговином наркотика. Такође, пронађена су два пиштоља у нелегалном посједу, као и прашкаста супстанца, која је тренутно на вјештачењу.

Ухапшени су Александар Ј, Милан П, Илија З, Малиша В, Немања Б, Митар М, Милош Н, Марко П, Немања Н. и Звонимир К.

Иначе, "шкаљарци" су формирани у Котору, након што је настао раскол у криминалној групи која је шверцовала кокаин заједно све до 2014. Тада је у шпанском граду Валенсији нестало 300 килограма кокаина, након чега је почео рат између "шкаљараца" и такозваног "кавачког" клана из Котора.

Обрачун ове двије криминалне групе резултирао је бројним ликвидацијама и рањавањима, како у Црној Гори, тако и у Србији.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Романија

02.06.2017 10:53

Знаци, сад их дери, козу им гули.

ОДГОВОРИТЕ