Матс Виландер: Чувајте се овог Новака!

"Мислим да је Ђоковић опет добио онај сјај у очима, опет је срећан када игра тенис", упозорава легендарни шведски тенисер.

Тенис 02.06.2017 | 10:15
Матс Виландер: Чувајте се овог Новака!
Можда га Срби не воле, јер наводно он не воли Новака Ђоковића, али Матс Виландер је тип који увек каже истину. Свидела се она нама или не.

Легендарни шведски тенсиер, а сада коментатор на Еуроспорту уме да покуди нашег аса, истина можда и пречесто, али зато уме и да га похвали. Овај пут Ноле је добио велики плус од Виландера којем се свидело оно што је видео у игри и ставу нашег аса на Ролан Гаросу.

"Мислио сам да ће меч против Жоаоа Соузе за Новака бити незгодан, јер заправо још увек не знамо како стоје ствари са његовим играњем. Одиграо је добро у првој рунди, иако је Соуза такмичар који има добре нападе и покрете – Ђоковић га је потпуно уништио. Соуза је опасан противник када његови супарници не играју довољно добро и нису фокусирани. Мислим да је Ђоковић опет добио онај сјај у очима. Срећан је јер опет игра тенис, његови ударци су веома добри. Зато, пазите се Новака Ђоковића.", поручио је седмоструки грен слем шампион.

 Матс Виландер је за Еуроспорт анализирао и наредног противника нашег аса, веома незгодног Аргентинца Дијега Шварцмана.

"Дијего Шварцман ће бити следећи тест за Ђоковића. Он је одличан на шљаци са веома добрим ставом. Не прави превише грешака. Нема толико добар сервис, али је агресиван и веома брз играч. Дакле, Новак ће морати да се потруди, није довољно само да освоји први сет и да се нада победи. Биће тешко.”, сматра Швеђанин.

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар