Mats Vilander: Čuvajte se ovog Novaka!

"Mislim da je Đoković opet dobio onaj sjaj u očima, opet je srećan kada igra tenis", upozorava legendarni švedski teniser.

Tenis 02.06.2017 | 10:15
Mats Vilander: Čuvajte se ovog Novaka!
Možda ga Srbi ne vole, jer navodno on ne voli Novaka Đokovića, ali Mats Vilander je tip koji uvek kaže istinu. Svidela se ona nama ili ne.

Legendarni švedski tensier, a sada komentator na Eurosportu ume da pokudi našeg asa, istina možda i prečesto, ali zato ume i da ga pohvali. Ovaj put Nole je dobio veliki plus od Vilandera kojem se svidelo ono što je video u igri i stavu našeg asa na Rolan Garosu.

"Mislio sam da će meč protiv Žoaoa Souze za Novaka biti nezgodan, jer zapravo još uvek ne znamo kako stoje stvari sa njegovim igranjem. Odigrao je dobro u prvoj rundi, iako je Souza takmičar koji ima dobre napade i pokrete – Đoković ga je potpuno uništio. Souza je opasan protivnik kada njegovi suparnici ne igraju dovoljno dobro i nisu fokusirani. Mislim da je Đoković opet dobio onaj sjaj u očima. Srećan je jer opet igra tenis, njegovi udarci su veoma dobri. Zato, pazite se Novaka Đokovića.", poručio je sedmostruki gren slem šampion.

 Mats Vilander je za Eurosport analizirao i narednog protivnika našeg asa, veoma nezgodnog Argentinca Dijega Švarcmana.

"Dijego Švarcman će biti sledeći test za Đokovića. On je odličan na šljaci sa veoma dobrim stavom. Ne pravi previše grešaka. Nema toliko dobar servis, ali je agresivan i veoma brz igrač. Dakle, Novak će morati da se potrudi, nije dovoljno samo da osvoji prvi set i da se nada pobedi. Biće teško.”, smatra Šveđanin.

Izvor: mozzartsport

foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar