СП - "Змајеви" пред Грчку: Све је у нашим рукама!

Фудбалска репрезентација Босне и Херцеговине окупила се у четвртак у Тренинг кампу ФК Сарајево у Бутмиру гдје је обавила први тренинг у оквиру припрема за квалификациони меч против Грчке за одлазак на Свјетско првенство 2018. у Русији.

Фудбал 02.06.2017 | 09:15
СП - "Змајеви" пред Грчку: Све је у нашим рукама!
Дефанзивац Аталанте Ервин Зукановић је прије тренинга изјавио да ће утакмица против Грчке сигурно бити тешка.

"Прије свега, утакмица против Грчке ће бити тешка и то сви знамо. Данас нам је први дан и још нисмо сви на окупу. Када нам се и остали прикључе имаћемо осам дана да се припремимо за предстојећи меч", казао је Зукановић.

Истакао је да сви у бх. тиму морају дати свој максимум у мечу против Грчке.

"Репрезентативцима БиХ који су играли све вријеме у својим клубовима предстоји тежак период, јер су у фази одмора. С друге стране, остали који нису играли или су били повријеђени, као што је био случај са мном, морају стиснути зубе у сљедећим данима", додао је Зукановић.

Према његовим ријечима, Грчка ће у Зеници сигурно играти дефанзивом тактиком.

"Знамо да Грци имају велики број дебитаната у тиму и да ће играти своју игру с познатом дефанзивом тактиком. Ипак, мишљења сам да је све у нашим рукама и да све зависи од нас самих. Ми морамо бити добро концентрисани и да пружимо добру утакмицу", рекао је Зукановић.

Фудбалер Палерма Мато Јајало је истакао да је најбитније да се сви у репрезентацији БиХ концентришу на свој игру.

"Требамо се на себе сконцентрисати. И тамо у Грчкој смо држали све у нашим рукама до несретног гола. Нећемо их потцијенити нити њихове дебитанте, јер свако ко је репрезентативац значи да вриједи. Сви смо у нашој екипи дошли углавном с одмора и сви ћемо се спремити на свој начин", казао је Јајало.
Фудбалски репрезентативци Босне и Херцеговине окупила се данас у хотелу Херцеговина у сарајевском предграђу Илиџа, чиме су званично почеле припреме за утакмицу с Грчком.

За девет дана припрема, до "судара" са Грцима репрезентативци БиХ обавиће десет тренинга. Све тренинге у бх. престолници изабраници Мехмеда Баждаревића обавиће у Бутмиру. 

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ХАНСWАС

02.06.2017 08:27

НАПРЕД ЗМАЈЕВИ СРПСКА ЈЕ УЗ ВАС

ОДГОВОРИТЕ