Милојевић иде из Атине: Вријеме је за сљедећи корак! Звезда?!

Први фаворит за место тренера Црвене звезде, Милојевић, објаснио је власницима Паниониоса да је време за следећи корак. Говорио је и о повратку у Љутице Богдана.

Фудбал 01.06.2017 | 21:00
Милојевић иде из Атине: Вријеме је за сљедећи корак! Звезда?!
Владан Милојевић (47) обавестио је власнике Паниониоса да је…

"Имао сам искрен разговор са госпођом Даром и господином Заманијем, као и осталим људима из Паниониоса, о продужетку сарадње. Они су желели да останем, али подсећам вас да сам изненада дошао у Паниониос и да сам и тада осећао да је време да направим искорак у тренерској каријери. Тако мислим и сада, само што ће тај корак бити ван Грчке", изјавио је кандидат за тренера године у грчкој Суперлиги и, према сазнањима МОНДА фаворит за место тренера Црвене звезде, Милојевић.

Аранђеловчанин је преузео Паниониос, мали клуб из атинског предрагађа, када је сезона 2016/17 већ била почела, узео је уздрман и раштимован тим и "залепио" га одмах за водећи квартет грчког фудбала: Олимпијакос, Панатинаикос, ПАОК и АЕК, обезбедивши плаво-црвенима излазак у Лигу Европе што је, сходно буџету и амбицијама клуба, свакако историјски успех.

Али, Милојевић је у интервјуу објављеном данас на"Газети", поручио да неће бити ту наредне сезоне.

"Имао сам неке финансијски врло уносне понуде и пре краја шампионата, али нисам желео да оставим тим у сред сезоне, тако да сам све одбио. Циљ је био да Паниониос изађе у Европу, видео сам да је то људима овде веома битно. Али, сада желим да направим следећи корак у иностранству".

У односу на Грчку, Србија јесте иностранство, али с обзиром на то да је Милојевић радио и у нашем фудбалу, питање је да ли под тим кораком подразумева повратак у српску Суперлигу и преузимање Црвене звезде, за коју је својевремено наступао као фудбалер.

То су га питале и колеге из Грчке…

"Црвена звезда? Радио сам три године у Омладинској школи Црвене звезде и постоји могућност да ћу се вратити и као тренер, али хајде да видимо шта ће се догодити... У наредних неколико дана знаћемо више", рекао је Милојевић пре него што је аутор интервјуа прешао на следеће питање.

Дакле...

П. С. Занимљиво, истог дана када је Милојевић обавестио грчку јавност да је време да напусти Паниониос, тренер ПАОК-а Владимир Ивић, с којим се Милојевић борио за пласман у Лигу шампиона, отишао је из Солуна и аутоматски постао кандидат за место тренера Партизана.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар