Milojević ide iz Atine: Vrijeme je za sljedeći korak! Zvezda?!

Prvi favorit za mesto trenera Crvene zvezde, Milojević, objasnio je vlasnicima Panioniosa da je vreme za sledeći korak. Govorio je i o povratku u Ljutice Bogdana.

Fudbal 01.06.2017 | 21:00
Milojević ide iz Atine: Vrijeme je za sljedeći korak! Zvezda?!
Vladan Milojević (47) obavestio je vlasnike Panioniosa da je…

"Imao sam iskren razgovor sa gospođom Darom i gospodinom Zamanijem, kao i ostalim ljudima iz Panioniosa, o produžetku saradnje. Oni su želeli da ostanem, ali podsećam vas da sam iznenada došao u Panionios i da sam i tada osećao da je vreme da napravim iskorak u trenerskoj karijeri. Tako mislim i sada, samo što će taj korak biti van Grčke", izjavio je kandidat za trenera godine u grčkoj Superligi i, prema saznanjima MONDA favorit za mesto trenera Crvene zvezde, Milojević.

Aranđelovčanin je preuzeo Panionios, mali klub iz atinskog predragađa, kada je sezona 2016/17 već bila počela, uzeo je uzdrman i raštimovan tim i "zalepio" ga odmah za vodeći kvartet grčkog fudbala: Olimpijakos, Panatinaikos, PAOK i AEK, obezbedivši plavo-crvenima izlazak u Ligu Evrope što je, shodno budžetu i ambicijama kluba, svakako istorijski uspeh.

Ali, Milojević je u intervjuu objavljenom danas na"Gazeti", poručio da neće biti tu naredne sezone.

"Imao sam neke finansijski vrlo unosne ponude i pre kraja šampionata, ali nisam želeo da ostavim tim u sred sezone, tako da sam sve odbio. Cilj je bio da Panionios izađe u Evropu, video sam da je to ljudima ovde veoma bitno. Ali, sada želim da napravim sledeći korak u inostranstvu".

U odnosu na Grčku, Srbija jeste inostranstvo, ali s obzirom na to da je Milojević radio i u našem fudbalu, pitanje je da li pod tim korakom podrazumeva povratak u srpsku Superligu i preuzimanje Crvene zvezde, za koju je svojevremeno nastupao kao fudbaler.

To su ga pitale i kolege iz Grčke…

"Crvena zvezda? Radio sam tri godine u Omladinskoj školi Crvene zvezde i postoji mogućnost da ću se vratiti i kao trener, ali hajde da vidimo šta će se dogoditi... U narednih nekoliko dana znaćemo više", rekao je Milojević pre nego što je autor intervjua prešao na sledeće pitanje.

Dakle...

P. S. Zanimljivo, istog dana kada je Milojević obavestio grčku javnost da je vreme da napusti Panionios, trener PAOK-a Vladimir Ivić, s kojim se Milojević borio za plasman u Ligu šampiona, otišao je iz Soluna i automatski postao kandidat za mesto trenera Partizana.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar