Вазура: Нико није тражио да пустимо Звезду у Купу!

Милош Вазура, генерални директор Партизана, тврди да није вршен притисак пред финални меч и подсећа да се Партизанов дуг вратио на 15 милиона евра.

Фудбал 01.06.2017 | 18:00
Вазура: Нико није тражио да пустимо Звезду у Купу!
Данима уочи финала чаршијом су колале приче о некаквом договори и расподели трофеја.

„Нико није вршио притисак да пустимо Куп. То су алиби приче, такви договори не постоје у Србији. Велика срамота је, међутим, што нико из Црвене звезде није дошао на финале, као и што тренер није дошао на конференцију за новинаре, већ ју је држао на свом стадиону“, рекао је Вазура за клупску телевизију.

Милош Вазура каже да је управа успела да смањи дуг клуба, али се он вратио када је изгубљен спор око Андрије Живковића.

„Тешко је задржати играче у Партизану. У јануару и фебруару смо имали страшне притиске да се продају Леонардо и Урош Ђурђевић, али смо успели да пребродимо све то. После смо направили сјајан трансфер Николе Миленковића у Фјорентину и тај новац ће тек да стигне у Партизан. Играчи су имали редовне плате, имали смо проблеме с Европом и то смо решили. Били смо смањили дуг, али је он сада исти као и пре због тужбе коју смо изгубили око Андрије Живковића. То је 15 милиона евра. Али у јулу нам стиже новац, јер смо Миленковића продали за 5,1 милион евра“.

Он сматра да би један добар резултат означио крај свих мука.

„Евентуални улазак у Лигу шампиона би значио крај Партизанових дугова. Правићемо тим за највеће успехе, па шта буде. Већ радимо на прелазном року, опет радимо немогуће ствари... Покушавамо да задржимо Леонарда, да оставимо тим на окупу. Навијачи могу мирно да спавају, сачуваћемо тим за квалификације, а после ћемо да видимо шта ћемо“, рекао је Вазура.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар