Муслин о Сергеју: Кад буде бољи од осталих - зваћу га!

„Слажем се са Ђоковићем да је добар играч, тако да нема проблема“, рекао је селектор Србије.

Фудбал 02.06.2017 | 15:45
Муслин о Сергеју: Кад буде бољи од осталих - зваћу га!
Ни у младој, ни у А репрезентацији. Скоро да не прође седмица, а да италијански новинари и навијачи Лација на разним форумима не уделе комплименте Сергеју Милинковићу Савичу, међутим, њега овог лета нећемо гледати у опреми са обележјима ФСС.

Неће га бити ни на Првенству Европе за младе селекције у Пољској, услед рампе римског клуба, а не налази се ни у Старој Пазови, где се најбољи државни тим спрема за меч са Велсом (11. јуна), један од преломних у квалификацијама за Мундијал у Русији.

Сергеја нема, међутим, то не значи да је заувек ван домашаја нашег селектора. Уосталом, Славољуб Муслин је рекао да ће га позвати. Иако то није датумски прецизирао...

„Сергеј ће доћи у тим кад буде био бољи од осталих који су сад позвани за утакмицу с Велсом“, рекао је Муслин у разговору за Курир.

Селекторове речи дошле су као нека врста образложења на изјаву тениског аса Новака Ђоковића који је током Мастерса у Риму рекао да му је „Сергеј Милинковић Савић постао миљеник, јер је одиграо одлично“ и да ако сме да каже „врло му је чудно што не игра у репрезентацији с обзиром на игру коју пружа“.

„Не знам шта је тачно рекао Новак. Тачније, прочитао сам, али нисам сигуран да су то његове речи. И ако јесте, поштујем. Новак је толико задужио српски спорт и Србију, као најбољи спортиста свих времена, да може рећи шта год жели. Све што долази с његове стране уопште не може да ме наљути. Он има право на своје мишљење, а ја се слажем да је Сергеј Милинковић Савић добар играч, тако да нема никаквих проблема“, додао је Славољуб Муслин за Курир.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар