ЦГ: Сутјеска освојила Куп!

Сузавац прекидао финале Купа ЦГ, Сутјесци трофеј! Финале Купа Црне Горе између Сутјеске и Грбља прекинуто је 18 минута пре краја утакмице у Подгорици због убаченог сузавца на терен.

Фудбал 01.06.2017 | 15:15
ЦГ: Сутјеска освојила Куп!
Ривали из Никшића и Радановића су играли без голова у тренутку када су судије одлучиле да прекину игру и испразне трибине на којима је било око 2.000 навијача.

Утакмица је настављена након 15 минута паузе, да би свега 30 секунди потом Миљан Влаисављевић донео Сутјески минималну победу и трофеј.

Влаисављевић је украо лопту капитену Грбља Милану Царевићу и побегао противничкој одбрани, те затресао мрежу Лазара Царевића шутем са десетак метара.

Овом победом у 11. издању Купа Црне Горе Сутјеска је изборила место у првом колу квалификација за Лигу Европе.

"Мислим да смо заслужено победили. Били смо бољи, Грбаљ нам практилно није ни запретио",рекао је тренер Сутјеске Никола Ракојевић.

Нови шампион Црне Горе је Будућност, која је до титуле стигла захваљујући бољем међусобном односу у троуглу са Зетом и екипом Младости, јер су сва три тима сезону завршила са по 57 бодова. Будућност ће у квалификације за Лигу шампиона, а Зета и Младост за Лигу Европе.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар