CG: Sutjeska osvojila Kup!

Suzavac prekidao finale Kupa CG, Sutjesci trofej! Finale Kupa Crne Gore između Sutjeske i Grblja prekinuto je 18 minuta pre kraja utakmice u Podgorici zbog ubačenog suzavca na teren.

Fudbal 01.06.2017 | 15:15
CG: Sutjeska osvojila Kup!
Rivali iz Nikšića i Radanovića su igrali bez golova u trenutku kada su sudije odlučile da prekinu igru i isprazne tribine na kojima je bilo oko 2.000 navijača.

Utakmica je nastavljena nakon 15 minuta pauze, da bi svega 30 sekundi potom Miljan Vlaisavljević doneo Sutjeski minimalnu pobedu i trofej.

Vlaisavljević je ukrao loptu kapitenu Grblja Milanu Careviću i pobegao protivničkoj odbrani, te zatresao mrežu Lazara Carevića šutem sa desetak metara.

Ovom pobedom u 11. izdanju Kupa Crne Gore Sutjeska je izborila mesto u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Mislim da smo zasluženo pobedili. Bili smo bolji, Grbalj nam praktilno nije ni zapretio",rekao je trener Sutjeske Nikola Rakojević.

Novi šampion Crne Gore je Budućnost, koja je do titule stigla zahvaljujući boljem međusobnom odnosu u trouglu sa Zetom i ekipom Mladosti, jer su sva tri tima sezonu završila sa po 57 bodova. Budućnost će u kvalifikacije za Ligu šampiona, a Zeta i Mladost za Ligu Evrope.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar