Индира напустила групу "Цолониа"

Певачица Индира Левак прославила се у најпопуларнијој денс групи у региону "Цолониа". За 20 година постојања, група је стекла фанове у свим земљама бивше Југославије а јуче је певачица саопштила за многе тужну вест.

Регион 01.06.2017 | 12:38
Индира напустила групу "Цолониа"
Наиме, Индира је одлучила да напусти групу и посвети се самосталној каријери што је дословно шокирало фанове групе.

- Драги моји, већ дуго размишљам о соло каријери, време је да окренем смер према новим координатама које сам сама одредила и реализујем неостварене жеље и снове. "Цолониа" је диван период моје певачке каријере, моје прошлости, хиљаде концерата и хитова којима сам дала свој неизбрисив печат, а које су део мене као уметнице, заувек.

Сада ћу као ИНДИРА, заједно са тимом дивних креативаца моју препознатљиву енергију усмерити на свеже идеје и жеље моје верне публике, којој сам захвална на подршци и љубави. Ништа се не мења када су у питању наша дружења и певање углас, живот је сада, плешимо и даље заједно на мом путу позитиве и радости! - поручила је она на свом Инстаграму.



Реакције фанова на ову вест и даље су подељене. И док једни мисле да је певачица требало да се одвоји одавно, други су ово сазнање прихватили јако тешко јер сматрају да је управо Индира била "Цолониа".

У сваком случају, и једни и други су јој пожелели срећу у даљем раду, што јој свакако и ми желимо.



(Србија Данас)
 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Министар

01.06.2017 11:18

Е супер паметна, одавно јој свака пјесма исто звуци

ОДГОВОРИТЕ