Indira napustila grupu "Colonia"

Pevačica Indira Levak proslavila se u najpopularnijoj dens grupi u regionu "Colonia". Za 20 godina postojanja, grupa je stekla fanove u svim zemljama bivše Jugoslavije a juče je pevačica saopštila za mnoge tužnu vest.

Region 01.06.2017 | 12:38
Indira napustila grupu "Colonia"
Naime, Indira je odlučila da napusti grupu i posveti se samostalnoj karijeri što je doslovno šokiralo fanove grupe.

- Dragi moji, već dugo razmišljam o solo karijeri, vreme je da okrenem smer prema novim koordinatama koje sam sama odredila i realizujem neostvarene želje i snove. "Colonia" je divan period moje pevačke karijere, moje prošlosti, hiljade koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su deo mene kao umetnice, zauvek.

Sada ću kao INDIRA, zajedno sa timom divnih kreativaca moju prepoznatljivu energiju usmeriti na sveže ideje i želje moje verne publike, kojoj sam zahvalna na podršci i ljubavi. Ništa se ne menja kada su u pitanju naša druženja i pevanje uglas, život je sada, plešimo i dalje zajedno na mom putu pozitive i radosti! - poručila je ona na svom Instagramu.



Reakcije fanova na ovu vest i dalje su podeljene. I dok jedni misle da je pevačica trebalo da se odvoji odavno, drugi su ovo saznanje prihvatili jako teško jer smatraju da je upravo Indira bila "Colonia".

U svakom slučaju, i jedni i drugi su joj poželeli sreću u daljem radu, što joj svakako i mi želimo.



(Srbija Danas)
 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ministar

01.06.2017 11:18

E super pametna, odavno joj svaka pjesma isto zvuci

ODGOVORITE