Нинџа не бјежи, њега не могу да купе!

Ретки су такви играчи…!

Фудбал 02.06.2017 | 12:00
Нинџа не бјежи, њега не могу да купе!
Шта ће бити с Ромом наредне сезоне? Много је најављених промена, многе су опције у игри, а ништа не слути на корак напред и да ће Вучица коначно моћи да се “покоље” са Јувентусом за Скудето.

Клуб има проблеме са финансијским фер-плејом, мора да прода неке од најбољих играча, отишао је клупски мит Франческо Тоти, за њим и тренер Спалети, а клуб су претходних година напуштали најбољи играчи попут Ламеле, Маркињоса, Бенатије, Пјанића…

И овог лета се прича о егзодусу из Вечног града, жеље богатијих и моћнијих су Стротман,Манолас, Ридигер, Најнголан, Де Роси, Џеко… Ридигер је пристао на прелазак у Интер, за њим би могао и Манолас, а Стротман је после продужетка уговора ипак ставио тачку на те спекуалције.

Можда и најтраженији играч Роме је фантастични везоиста Раџа Најнголан. Готово да нема клуба који није заинтересован за њега. Интер, Јувентус, Челси, Манчестер Јунајтед… Али популарни Нинџа одолева искушењима као и прошлог лета. Док многи гледају како да побегну из Роме, он жели да остане и да се бори.

“Желим да останем у Роми. Зато сам прошлог лета и одбио Челси. Не знам ништа о Спалетију и Интеру, моја жеља је да останем у Роми. Стил игре ми је такав да увек остављам срце на терену и драго ми је да навијачи то препознају. Уживам у њиховој подршци”, поручио је данас Најнголан и тако вероватно још једном ставио тачку на могући трансфер у Челси који се и даље интересује за њега. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар