Nindža ne bježi, njega ne mogu da kupe!

Retki su takvi igrači…!

Fudbal 02.06.2017 | 12:00
Nindža ne bježi, njega ne mogu da kupe!
Šta će biti s Romom naredne sezone? Mnogo je najavljenih promena, mnoge su opcije u igri, a ništa ne sluti na korak napred i da će Vučica konačno moći da se “pokolje” sa Juventusom za Skudeto.

Klub ima probleme sa finansijskim fer-plejom, mora da proda neke od najboljih igrača, otišao je klupski mit Frančesko Toti, za njim i trener Spaleti, a klub su prethodnih godina napuštali najbolji igrači poput Lamele, Markinjosa, Benatije, Pjanića…

I ovog leta se priča o egzodusu iz Večnog grada, želje bogatijih i moćnijih su Strotman,Manolas, Ridiger, Najngolan, De Rosi, Džeko… Ridiger je pristao na prelazak u Inter, za njim bi mogao i Manolas, a Strotman je posle produžetka ugovora ipak stavio tačku na te spekualcije.

Možda i najtraženiji igrač Rome je fantastični vezoista Radža Najngolan. Gotovo da nema kluba koji nije zainteresovan za njega. Inter, Juventus, Čelsi, Mančester Junajted… Ali popularni Nindža odoleva iskušenjima kao i prošlog leta. Dok mnogi gledaju kako da pobegnu iz Rome, on želi da ostane i da se bori.

“Želim da ostanem u Romi. Zato sam prošlog leta i odbio Čelsi. Ne znam ništa o Spaletiju i Interu, moja želja je da ostanem u Romi. Stil igre mi je takav da uvek ostavljam srce na terenu i drago mi je da navijači to prepoznaju. Uživam u njihovoj podršci”, poručio je danas Najngolan i tako verovatno još jednom stavio tačku na mogući transfer u Čelsi koji se i dalje interesuje za njega. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar