Прорадила римска веза!

Интер добио прво „да“ за 3. 000. 000 годишње! Паре или паре + Кондогбија? Клуб кренуо у реализацију Спалетијевих жеља, Челси ће извисити за појачање!

Фудбал 02.06.2017 | 11:45
Прорадила римска веза!
На помолу је и прво појачање Интера! Милански клуб већ недељама јури за појачањима на све стране, а данас су добили први потврдан одговор.

Ромин штопер Антонио Ридигер је пристао на понуду Интера и трансфер на север Италије. Интер је Немцу понудио петогодишњи уговор вредан 3.000.000 евра по сезони, на шта је овај одговорио потврдно. Ридидгер је одавно на листи жеља Антонија Контеа, али изгледа да је Интер претекао Плавце у борби за капиталца.

Вероватно је прорадила и римска веза која се преселила у Милано. Технички директор фудбалских операцију у кинеском гиганту Сунингу (компаније која је власник Интера) јеВалтер Сабатини. Човек који је као спортски директор довео Ридигера у Рому. Тренерску функцију у Интеру ће преузети Лучано Спалети код којег је Ридигер стигао у Рому и развио се у једног од најбољих дефанзиваца Серије А. Њих двојица су решили да преселе и Ридигера у Интер.

Сада остаје да се Интер договори са Ромом, што је врло могуће јер се жури обема странама. рома мора да прода неког од капиталаца из прве поставе због попуњавања клупске касе и проблема са финансијским фер-плејом, а Интеру се жури док не дође понуда Челсија. Међутим, Неразури ће мпорати да претходно заврше посао око продаје ИванаПеришића за којег траже 55.000.000 евра што у овом тренутку ниједан клуб не жели да плати.

Интер је спреман да плати 30.000.000 евра за Ридигера, Рома тражи 40.000.000 евра. Међутим, Интер је спреман да у преговоре убаци и једног играча - Жофрија Кондогбију. Скупоцено појачање из Монака које је разочарало током две сезоне на стадиону Ђузепе Меаца. Међутим, Конгодбија би могао да буде добар мамац јер га Ромин нови спортски директор Монћи добро познаје с обзиром да га је он лансирао у Севиљи када је цена Француза вртоглаво скочила.

Интерова математика је да у цену од 40.000.000 евра „убаци“ Кондогбијину вредност која је у овом тренутку око 18.000.000 евра и да остатак тражене цене плати у кешу.

До тада, још има наде за Челси који жели Ридигера још откако је Антонио Конте летос преузео диригентску палицу...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар