Интер звао Михајловића!

Синиша никада није крио да машта о клупи клуба за који је играо. . .

Фудбал 01.06.2017 | 20:30
Интер звао Михајловића!
У прелазном року се никад не зна док се не потпише. Погтово кад је о тренерима реч.

У Интеру чекају на Лучана Спалетија са којим су се договорили и који је јуче напустио Рому. Искусни Италијан би требало да буде човек који ће Интер вратити у врх италијанског фудбала, али за сваки случај је славни клуб има и резервну варијанту.

Како јавља ТВ гигант Скај Италија, Интер је звао и Синишу Михајловића и ставио српског стручњака на „стенд-бај“. Тачније, пикирао је Србина као резервну варијанту ако се нешто искомпликује са Спалетијем.

Михајловић би вероватно оберучке прихватио понуду бившег клуба за чију клупу је био у игри у неколико наврата и раније. Миха има још годину дана уговора са Торином, председник Каиро је тежак преговарач, али вероватно не би стајао на путу Михајловићу ка трансферу о којем машта од почетка тренерске каријере.

Миха је играо за Интер, био помоћник Манћинију на клупи, још раније је истакао да му је једна од главних амбиција да седне на клупу Неразура, али га је каријера пре тога одвела у табор градског ривала Милана где се задржао годину дана.

Међутим, Михајловићева нада је танка да ће Интер заиста послати прави позив ових дана јер је Спалети пред вратима посрнулог миланског гиганта. Ако се нешто дебело не искомпликује, Спалети би у наредних неколико дана требало да постане пети тренер Интера у интервалу од годину дана.

А Михајловић остаје да чека... 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар