Inter zvao Mihajlovića!

Siniša nikada nije krio da mašta o klupi kluba za koji je igrao. . .

Fudbal 01.06.2017 | 20:30
Inter zvao Mihajlovića!
U prelaznom roku se nikad ne zna dok se ne potpiše. Pogtovo kad je o trenerima reč.

U Interu čekaju na Lučana Spaletija sa kojim su se dogovorili i koji je juče napustio Romu. Iskusni Italijan bi trebalo da bude čovek koji će Inter vratiti u vrh italijanskog fudbala, ali za svaki slučaj je slavni klub ima i rezervnu varijantu.

Kako javlja TV gigant Skaj Italija, Inter je zvao i Sinišu Mihajlovića i stavio srpskog stručnjaka na „stend-baj“. Tačnije, pikirao je Srbina kao rezervnu varijantu ako se nešto iskomplikuje sa Spaletijem.

Mihajlović bi verovatno oberučke prihvatio ponudu bivšeg kluba za čiju klupu je bio u igri u nekoliko navrata i ranije. Miha ima još godinu dana ugovora sa Torinom, predsednik Kairo je težak pregovarač, ali verovatno ne bi stajao na putu Mihajloviću ka transferu o kojem mašta od početka trenerske karijere.

Miha je igrao za Inter, bio pomoćnik Manćiniju na klupi, još ranije je istakao da mu je jedna od glavnih ambicija da sedne na klupu Nerazura, ali ga je karijera pre toga odvela u tabor gradskog rivala Milana gde se zadržao godinu dana.

Međutim, Mihajlovićeva nada je tanka da će Inter zaista poslati pravi poziv ovih dana jer je Spaleti pred vratima posrnulog milanskog giganta. Ako se nešto debelo ne iskomplikuje, Spaleti bi u narednih nekoliko dana trebalo da postane peti trener Intera u intervalu od godinu dana.

A Mihajlović ostaje da čeka... 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar