Збогом Роми, Тотија чекају Неста и Малдини...!

Рим ће изгледа заменити Мајамијем, а фудбал - сокером!

Фудбал 02.06.2017 | 20:30
Збогом Роми, Тотија чекају Неста и Малдини...!
Док је секао торту коју су му породица и пријатељи поклонили после последње утакмице за Рому, легендарни Франческо Тоти поручио је окупљенима да ће још играти.

"Не знам где, али ћу играти".

Према писању америчких и италијанских медија, 40-годишњи ас, један од најбољих италијанских фудбалера свих времена, наставиће каријеру у МЛС лиги и то као играч новоформираног Мајамија.

Клуб који иза себе има само једну професионалну каријеру и који као тренер предводи Тотијев дугогодишњи ривал, саиграч из репрезентације и пријатељ Алесандро Неста, намерава да одигра бар једну такмичарску годину са Тотијем у погону.

Неста је, иначе, старији од Тотија шест месеци.

Мајами је основан у мају 2015. године, сувласник је, између осталих, још један чувени италијански фудбалер, Паоло Малдини, а председник је италијански бизнисмен Рикардо Силва.

У пројекту је требало да учествују и Дејвид Бекам и Роналдо Назарио Да Лима, али је за сада у клубу формирана јака "италијанска веза", коју предводи Силва, идејни творац америчке верзије УЕФА Лиге шампиона у којој би учествовали тимови и из Јужне и из Северне Америке.

Претпоставка је да би Тоти, када одради своје на терену, остао у САД и придружио се земљацима у бизнису званом – сокер.

Тоти ће у септембру напунити 41 годину и од раније има понуду Роме да већ овог лета постане један од директора клуба, мада се чак помиње и функција потпредседника.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар